Overslaan naar content

Oproepkracht bediening Tapasrestaurant Solera

Op locatie
  • Almelo, Overijssel, Nederland
Bediening

Functieomschrijving

Oproepkrachten bediening Tapasrestaurant Solera


Wie zoeken wij?
Voor onze bedieningsbrigade zijn wij op zoek naar representatieve, flexibele, vriendelijke scholieren, studenten, etc. die kunnen assisteren in de bediening en achter de bar.
Dus ben je op zoek naar een bijverdienste naast je school, studie, .. grijp je kans!


Wat zijn de werkzaamheden?
Je wordt ingepland in het bedieningsteam van Solera.

Wat verwachten we van je?
We verwachten dat je het onze gasten uitermate naar de zin maakt. Kortom: zeer gastvrij bent. Een gezonde dosis werklust en doorzettingsvermogen komen je goed van pas. Een beetje bedieningservaring is een pre. Je vindt het niet erg om in de avonduren en feestdagen te werken. Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers die per direct beschikbaar zijn. Enige ervaring met horeca werkzaamheden is een pré.


Wat bieden wij?

Wij bieden een ontzettend leuke werkomgeving. Onze gasten zijn vriendelijk en jij mag meehelpen hun dag of avond nog leuker te maken! Bovendien hebben we het als team erg gezellig en heerst er bij ons het familie gevoel.
Wij bieden flexibele werktijden en dagen die in overleg worden afgestemd. Zo kun je zelf aangeven wanneer je wilt en kunt werken. Je krijgt een oproepcontract aangeboden.
Wij leren je een allround horeca medewerker te worden en bieden hiervoor trainingen aan.

Vereisten

Wat verwachten we van je?We verwachten dat je het onze gasten uitermate naar de zin maakt. Kortom: zeer gastvrij bent. Een gezonde dosis werklust en doorzettingsvermogen komen je goed van pas. Een beetje bedieningservaring is fijn, maar geen must. Je vindt het niet erg om in de avonduren en feestdagen te werken. Op dit moment zijn wij op zoek naar medewerkers die per direct beschikbaar zijn. 


of

Apply with Indeed onbeschikbaar